Haal je heftruckcertificaat in Venray

Bij Snelheftruckopleidinghalen.nl bieden wij altijd een lage prijs voor de heftruckcursus die wordt afgesloten met een heftruckcertificaat. Voor een ééndaagse heftruckcursus kunt u bij onze vestiging in Venray goed terecht. Alle heftrucktrainingen in Venray beginnen om 08:30. Het theorie gedeelte wordt afgesloten met een theorie-examen. Na de lunch starten we met de praktijk oefeningen, ook hier volgt een examen, het praktijk-examen. Naar het afsluiten van beide dagdelen ontvang de cursist het heftruckcertificaat en ARBOpas.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Uw heftruckcertifcaat halen in Venray?

Onze vestiging in Venray ligt vlak aan de snelweg.  U wilt uw heftruckcertificaat halen en komt uit de buurt van; Venlo, Nijmegen, Helmond, Boxmeer, Veghel of Cuijk dan is Venray de ideale vestiging van Snelheftruckopleidinghalen.nl om uw heftruckcertificaat te behalen.

Heftruckcursussen in Venray

Bij onze vestiging in Venray kunt u verscheidene heftruckcursussen volgen om het heftruckcertificaat te behalen. tegen smakelijke prijzen, namelijk de;herhaling (€145,-), basis (€195,-) en code 95 (€295,-) cursus. Ook kunnen wij deze heftruck cursussen bij u op locatie geven, lees hier meer over onze incompany oplossingen.

Direct aanmelden Offerte aanvragen