Heftruckcertificaat Venray

Bij Snelheftruckopleidinghalen.nl bieden wij altijd een lage prijs voor de heftruckcursus die wordt afgesloten met een heftruckcertificaat. Voor een ééndaagse heftruckcursus kunt u bij onze vestiging in Venray goed terecht. Alle heftrucktrainingen in Venray beginnen om 08:30. Het theorie gedeelte wordt afgesloten met een theorie-examen. Na de lunch starten we met de praktijk oefeningen, ook hier volgt een examen, het praktijk-examen. Naar het afsluiten van beide dagdelen ontvang de cursist het heftruckcertificaat en ARBOpas.

Uw heftruckcertifcaat halen in Venray?

Onze vestiging in Venray ligt vlak aan de snelweg.  U wilt uw heftruckcertificaat halen en komt uit de buurt van; Venlo, Nijmegen, Helmond, Boxmeer, Veghel of Cuijk dan is Venray de ideale vestiging van Snelheftruckopleidinghalen.nl om uw heftruckcertificaat te behalen.

Heftruckcursussen in Venray

Bij onze vestiging in Venray kunt u verscheidene heftruckcursussen volgen om het heftruckcertificaat te behalen. tegen smakelijke prijzen, namelijk de;herhaling (€125,-), basis (€175,-) en code 95 (€275,-) cursus. Ook kunnen wij deze heftruck cursussen bij u op locatie geven, lees hier meer over onze incompany oplossingen.