Haal je heftruckcertificaat in Hengelo

Bij Snelheftruckopleidinghalen.nl bieden wij u altijd een lage prijs voor onze heftruckcursussen. Het heftruckcertificaat kunt u nu al bij onze vestiging in Hengelo halen, in één dag! De heftruck cursussen in Hengelo beginnen om 08.30 uur, deze dag bestaat uit een theorieles, theorie-examen, praktijkoefeningen en een praktijkexamen.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Het theorie gedeelte start om 08.30 uur en wordt toegelicht door de instructeur aan de hand van een PowerPoint Presentatie, aansluitend volgt het theorie-examen. De praktijkoefeningen beginnen om 12.30 uur naar de praktijkoefeningen wordt de dag afgesloten met een praktijkexamen. Als tijdens de heftruck cursus het theorie gedeelte en praktijk examen met een voldoende wordt afgerond ontvangt de deelnemer zijn heftruckcertificaat en ARBOpas.

Uw heftruckcertificaat behalen in Hengelo?

Hengelo is gevestigd in de de provincie Overijssel vanuit de omgeving uit plaatsen als Enschede, Borne, Almelo en Rijssen,  kunt u in Hengelo bij Snelheftruckopleidinghalen.nl uitstekend terecht voor uw heftruckcertificaat. Onze vestiging in Hengelo is gevestigd op de Aquamarijnstraat 143.

Heftruckcertificaat behalen of verlengen

Op onze vestiging in Hengelo kunt u nu al u heftruckcertificaat verlengen in een halve dag vanaf €145,- en voor mensen zonder heftruckervaring hebben wij een scherp tarief voor de basiscursus van €195,- de basis cursus duurt één dag en sluit u af een heftruckcertificaat en ARBOpas.

Direct aanmelden Offerte aanvragen