Haal je heftruckcertificaat in Ede

Bij Snelheftruckopleidinghalen.nl bieden we u altijd de laagste prijs voor een heftruckcursus. Wij hebben locaties door heel Nederland maar onze hoofdvestiging is in Ede. Onze ééndaagse heftruckcursus kunt u ook volgen bij onze locatie in Ede. Alle heftrucktrainingen in Ede beginnen om 08:30 met theorie. De ochtend wordt afgesloten met een theorie examen. Na de lunch starten we met het praktijkgedeelte, ook hier is afsluitend een examen. Bij het positief afleggen van beide examens krijgt de cursist een heftruckcertificaat.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Uw heftruckcursus volgen in Ede?

Onze trainingslocatie in Ede ligt vlak naast de snelweg en is hierdoor makkelijk te bereiken als u uit de regio Ede komt. Voor cursisten die komen uit de richting Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Veenendaal of Arnhem zijn we ook goed bereikbaar. Dus komt u uit één van de genoemde richtingen dan kunt u het beste kiezen voor onze locatie in Ede als u een heftruckcertificaat wil behalen.

Cursus aanbod in Ede

Bij onze trainingslocatie in Ede kunt u verschillende heftruckcursussen volgen tegen scherpe all-in prijzen, namelijk de; herhaling (€145,-), basis (€195,-) en code 95 (€295,-) cursus. Ook kunnen wij deze heftruck cursussen bij u op locatie geven, lees hier meer over onze incompany oplossingen.

Direct aanmelden Offerte aanvragen