Haal je heftruckcertificaat in Drachten

We bieden u altijd de laagste prijs voor een heftruckcursus aan. U volgt de herhalingscursus al voor €125,- en de basiscursus is €175,-. Onze ééndaagse heftruckcursus kunt u volgen bij onze trainingslocatie in Drachten. Wilt u toch liever een andere locatie? Snelheftruckopleidinghalen.nl heeft locaties door heel Nederland.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

De heftruckcursus in Drachten begint om 08:30 met theorie. De ochtend sluiten we af met een theorie examen. Na de lunch starten we met praktijk, hier is ook afsluitend een examen. Bij het positief afsluiten van alle twee de examens krijgt de cursist een heftruckcertificaat.

Uw heftruckcursus volgen in Drachten?

Onze trainingslocatie in Drachten is goed te bereiken vanuit steden als Leeuwarden, Drachten, Meppel en Emmeloord. Vanuit Groningen bent u binnen 45 minuten op onze trainingslocatie in Drachten. Het adres van onze locatie is: De Boeg 12, 9206 BB in Drachten.

Cursus aanbod in Drachten

Bij onze trainingslocatie in Drachten kunt u kiezen uit meerdere heftruckcursussen, namelijk de; herhaling (€145,-), basis (€195,-) en code 95 (€295,-) cursus. All deze heftruckcursussen bieden we aan tegen scherpe tarieven. Dit zijn all-in prijzen dus inclusief; certificaat, lunch en gebruik heftruck. Ook kunnen wij de cursussen bij u op locatie geven middels onze incompany oplossingen.

Direct aanmelden Offerte aanvragen