Haal je heftruckcertificaat in Almere

Bij Snelheftruckopleidinghalen.nl bieden we u altijd de laagste prijs (v.a. €125,-) voor een heftruckcursus aan. Onze heftruckcursussen duren één dag en kunt u volgen bij onze locatie in Almere. De heftruckcursus in Almere begint in de ochtend om 08:30 t/m 12:00 met theorie en een theorie examen. Om 12:30 start het praktijk gedeelte, aan het eind van de dag is een praktijk examen. Bij het behalen van beide heftruck examens krijgt de cursist een certificaat.

Direct aanmelden Offerte aanvragen

Uw heftruckcursus volgen in Almere?

Bent u woonachtig in Almere of omgeving Almere dan kunt u een heftruckcursus volgen op onze locatie in Almere. Ook als u uit omgeving Amsterdam, Hilversum of Lelystad komt is onze locatie in Almere gemakkelijk te bereiken. U bent binnen 30 minuten van Amsterdam op onze locatie in Almere.

Cursus aanbod in Almere

Op onze trainingslocatie in Almere kunt u de herhaling (€145,-), basis (€195,-) en code 95 (€295,-) heftruckcursussen volgen. Bekijk hier onze incompany oplossingen. Wilt u direct inschrijven voor één van onze heftruckcursussen dan kunt u via onze inschrijven pagina doen.

Direct aanmelden Offerte aanvragen