Cursus in een andere taal

Snelheftruckopleidinghalen.nl heeft het examen ontwikkeld in diverse talen. Deze cursus is speciaal voor medewerkers die een heftruckcertificaat moeten overleggen, maar moeite hebben met de Nederlandse taal. Naast Nederlands is het mogelijk om het heftruckexamen in het Engels, Pools, Duits of in het Frans te maken. Het schriftelijke examen dat de cursisten moeten maken is volledig in het Engels, Pools, Duits of in het Frans geschreven zodat het examen zonder problemen afgenomen kan worden.

De cursisten kunnen instromen tijdens alle georganiseerde cursussen. Het is wel van belang dat van te voren wordt aangegeven om welke taal het gaat, zodat Snelheftruckopleidinghalen.nl het examen kan voorbereiden. Het erkende examen van ” veilig werken met een heftruck” in een andere taal, voldoet net als de Nederlandse variant aan alle wettelijke normen.

De kosten voor de cursus “Veilig werken met een heftruck” in een andere taal zijn 225,- all-in.

Meld je direct aan

Cursus in het Engels

Ook is het bij Snelheftruckopleidinghalen.nl mogelijk om de gehele erkende cursus “Veilig werken met een heftruck” te volgen in de Engelse taal. Hier wordt zowel de theorie als praktijk volledig in het Engels behandeld. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een heftruck cursus in het Engels.