Vanaf € 95,- all-in prijs

In-Company trainingen

Vestigingen door heel Nederland

Ook op zaterdag

Basis

Onze heftruck basiscursus is een ééndaagse cursus die we aanbieden op al onze 8 vestigingen. Ook bieden wij incompany oplossing aan. Deze cursus bieden wij voor € 145,- inclusief heftruckcertificaat, ARBO pas, koffie, thee, lunch en gebruik van de heftruck.

Eendaagse basis cursus

De heftruck basiscursus is een eendaagse cursus. Het theoriegedeelte begint om 9:00 en eindigt om 12:30. Aan het einde van deze ochtend zal een theorie examen zijn. Na de lunch is het praktijk gedeelte afsluitend met een praktijk examen. Het praktijk gedeelte is van 13:00 tot en met 16:00. Bij het positief afsluiten van beide examens krijgt de cursist een heftruckcertificaat. Dit certificaat is vijf jaar geldig binnen Nederland. Na vijf jaar zal er een herhalingscursus gevolgd moeten worden.

De basis cursus kunt u volgen op doordeweekse dagen en op zaterdag op één van onze vestigingen; Ede, Zwolle, Eindhoven, Almere, Heerenveen, Gorinchem, Hengelo en Venray. Voor de cursussen op een zaterdag berekenen wij geen extra kosten. De kosten per deelnemer blijven € 145,-. Indien u een eigen locatie heeft kunnen we ook een incompany oplossing aanbieden.