Vanaf € 95,- all-in prijs

In-Company trainingen

Vestigingen door heel Nederland

Ook op zaterdag

Heftruckcertificaat Gorinchem

Wij van Snelheftruckopleidinghalen.nl bieden u altijd de laagste prijs voor een heftruckcursus. Onze heftruckcursus is ééndaagse training die u kunt volgen bij onze locatie in Gorinchem. Al onze heftruckcursussen in Gorinchem starten om 9:00 met theorie, afsluitend is een theorie examen. Het praktijk gedeelte zal beginnen om 13:00 en eindigt ook met een examen. Bij het goed afsluiten van het theorie en praktijk examen ontvangt de cursist een heftruckcertificaat.

Uw heftruckcursus volgen in Gorinchem?

Als u uit de provincie Zuid-Holland komt dan is onze locatie in Gorinchem voor u de juiste locatie. Onze trainingslocatie in Gorinchem (Papland 13-K) is goed te bereiken als u uit bijvoorbeeld Rotterdam, Dordrecht, Den Haag of Delft komt.

Cursus aanbod in Gorinchem

Op onze trainingslocatie in Gorinchem kunt u o.a. de volgende heftruckcursussen volgen; herhaling (€95,-), basis (€145,-) en code 95 (€245,-). Wilt u een incompany oplossing volgen bekijk dan onze incompany pagina voor meer informatie. Voor meer informatie over onze locatie in Gorinchem kunt u ook contact opnemen via 088-123 0 888.